1:1 Businesscoaching voor avontuurlijke ondernemers die hun bedrijf vanuit eenvoud willen laten groeien

carlijn business coaching

Waarom voelt het alsof je je eigen ratrace gecreëerd hebt?

We zijn vaak geneigd om ons bedrijf – en leven – onnodig complex te maken. Niet zo gek ook, want in onze westerse wereld draait het vooral om meer. De lat ligt hoog en echt even stilstaan zijn we verleerd. We moeten een 10 scoren op alle vlakken. Met burn-outs als gevolg. Terwijl we in een wereld leven waar ‘meer’ de norm is, verlang jij naar een bedrijf met minder complexiteit, een lege agenda en meer voldoening.

~ Simplicity is not about having less,

It's about making room for more of what matters

Voor wie is coaching

Voor wie is mijn coaching?

Mijn coaching is voor reislustige ondernemers met een online aanbod die dit graag willen laten groeien. 

Voorwaarden om met mij samen te kunnen werken, is dat de basis van je bedrijf al staat en dat je minimaal 40.000,- jaaromzet draait. Je bent klaar om verder te groeien, maar je weet niet HOE.

Ben je starter en draai je nog niet tot nauwelijks omzet? Dan is dit traject niet geschikt voor jou.

Zo ziet het traject eruit:

Het 1-1 traject is voor de ondernemer die een scherpe en ervaren businesscoach zoekt die zonder ‘fluff’ meedenkt. Je wilt weten hoe je verder kunt groeien op jouw manier, zonder weer te vervallen in de standaard marketing-moetjes en een volle agenda met to do’s. 

Jij bent er voor gemaakt om dingen anders te doen. Het traject is dus geen online programma of groepscoaching, nee het is helemaal op maat gemaakt voor jou. We doorlopende gedurende 6 maanden onderstaande thema’s:

Fase 1: Productaanbod, Prijsstrategie en Customer Journey

Fase 2: (Evergreen) lanceren

Fase 3: Winstcijfers en opschalen

Een traject duurt 6 maanden en je betaalt een vast bedrag van 1500,- exclusief btw per maand. Het traject bestaat uit twee live strategie sessies in Den Bosch, elke twee weken een check-in via Zoom en contact via E-mail en Voxer. We stellen telkens elke sessie duidelijke actiepunten op, zodat jij precies weet wat je te doen hebt. Je hebt mij als Businesscoach altijd onder speeddial en je staat er niet alleen voor.

Pijlers van mijn coaching:

Eenvoud

Lijkt je bedrijf een spaghetti van verschillende diensten en marketingkanalen geworden? Samen brengen we eenvoud aan in jouw bedrijf. Ik help je met het aanscherpen van je aanbod, prijzen en marketingstrategie. Zo brengen we samen eenvoud aan in jouw bedrijf, zodat jij ook eens achterover kunt leunen in plaats van altijd maar keihard aan het werk te zijn.

Kwaliteit

Je werkt te hard voor te weinig geld en hier ben je klaar mee. Ik coach je op het vlak van money mindset om volledig in jouw potentieel te stappen en daardoor de juiste prijzen te vragen voor jouw programma’s.

Financiële vrijheid

Financiële vrijheid is meer dan alleen ‘voldoende verdienen om van te leven’. We nemen het complete financiële plaatje van jouw bedrijf onder de loep en kijken hoe jij meer winst kunt maken om je dromen te kunnen verwezenlijken. Ook help ik je met de eerste stappen richting het goed investeren van jouw winst, zodat je op lange termijn steeds minder afhankelijk wordt van het inkomen uit jouw bedrijf, maar dat jouw geld voor jou aan het werk gaat.

Pijlers van mijn coaching

Plan hier je kennismaking

Vul het formulier hieronder in om jouw kennismaking met Carlijn aan te vragen. Je ontvangt dan binnen 48-uur een bericht terug.

Je gegevens zijn veilig. Ze worden op vertrouwelijke wijze verwerkt volgens de privacyverklaring.

Simplicity Business Retreat-61