1:1 traject voor avontuurlijke ondernemers die zichzelf willen vrijspelen van hun bedrijf en vanuit eenvoud willen groeien.

simplicity retreat 5

Klaar voor een vrije agenda?

Je bent inmiddels lekker op weg als ondernemer, tenminste financieel gezien dan. Maanden van 5000,- euro omzet of meer zijn voor jou heel normaal. Maar daarvoor ben je wel altijd keihard aan het werk. 

Je hebt een ‘uurtje-factuurtje’ fabriek gebouwd en dat moet anders. Je verlangt naar duurzaam en schaalbaar aanbod waarmee je kunt doorgroeien naar (meer dan) 100.000,- jaaromzet. 

Er zijn namelijk belangrijke dingen die je graag aandacht geeft. Zoals je gezin bijvoorbeeld. Of het maken van mooie verre reizen. 

Misschien droom je zelfs wel van een (tweede) woning onder de zon. Kortom: je wilt een bedrijf creëren dat op jouw voorwaarden werkt in plaats van die van je klant. 

Een schaalbaar inkomen creëren draait voor jou niet alleen om meer euro’s op de bank, maar vooral om een vrijere agenda. Je wilt geen duizend-in-een-dozijn aanbod, maar een waardevol en uniek aanbod waarmee je klanten echt verder helpt.

Laten we samen jouw droombedrijf realiteit maken. 

~ Simplicity is not about having less,

It's about making room for more of what matters

Carlijn-By-Joy-Photography-HIGH-18

van Bali tot New York

In 2015 startte mijn ondernemersreis. Destijds als mede-eigenaar van het bedrijf BodieBoost. We groeiden uit tot een community van 25.000 vrouwen in Nederland en België. We verkochten duizenden cursussen per jaar. 

Het bedrijf was volledig locatie onafhankelijk. Dit gaf mij de mogelijkheid om de wereld rond te reizen. Van Nieuw-Zeeland tot New York en Bali. 

In 2019 startte ik mijn tweede bedrijf, de Freedom Business Academy. Inmiddels verkocht ik voor meer dan een half miljoen aan online cursussen en dit geld investeerde ik in vastgoed, crypto en aandelen. Hierdoor verdien ik ‘passief inkomen’ buiten mijn bedrijf om. Dit geeft mij de positie om niet meer altijd actief te ‘moeten’ werken voor geld.

Na de geboorte van mijn dochter ontstond het verlangen om 1:1 te werken met een klein aantal klanten. Daar is dit traject uit ontstaan.

Ik begrijp als geen ander hoe je een bedrijf op jouw eigen voorwaarden bouwt. Mijn kennis en ervaring van de afgelopen 9 jaar deel ik graag met jou.

Zo ziet het traject eruit:

Gedurende 6 maanden sta ik aan jouw zijde. Samen maken we jouw groeiplan voor (meer dan) 100k per jaar met jouw schaalbare verdienmodellen met een marketingstrategie die bij jou past.

We doorlopende gedurende 6 maanden onderstaande thema’s:

Fase 1: Productaanbod, Prijsstrategie en Customer Journey

Fase 2: Verkopen

Fase 3: Winstcijfers en GROEIEN

De investering is eenmalig € 9000,- exclusief btw. Betalen in termijnen is mogelijk.

We starten met een live kick-off in Den Bosch, of online als je ergens anders op deze wereld woont natuurlijk ;-). De overige details van het traject bespreek ik graag met jou in een kennismakings-koffie of Zoom-call.

Pijlers van mijn coaching:

Eenvoud

Lijkt je bedrijf een spaghetti van verschillende uurtje-factuurtje diensten en marketingkanalen geworden? Samen brengen we eenvoud aan in elke laag van jouw bedrijf. Ik help je met het aanscherpen van je schaalbare aanbod, prijzen en marketingstrategie. Zo brengen we samen eenvoud aan in jouw bedrijf, zodat jij ook eens achterover kunt leunen in plaats van altijd maar keihard aan het werk te zijn.

Kwaliteit

Je werkt te hard voor te weinig geld en hier ben je klaar mee. Ik coach je op het vlak van money mindset om volledig in jouw potentieel te stappen en daardoor de juiste prijzen te vragen. Zo kun je stoppen met alle hap-snap diensten en de focus leggen op een ijzersterk aanbod waarvoor jij goed betaald wordt.

Financiële vrijheid

Financiële vrijheid is meer dan alleen ‘voldoende verdienen om van te leven’. We nemen het complete financiële plaatje van jouw bedrijf onder de loep en kijken hoe jij duurzaam kunt groeien naar een omzet- en winstdoelstelling die jouw ideale leven support. Ook kan ik je helpen om de eerste stappen te zetten richten het goed investeren van jouw winst in bijvoorbeeld vastgoed of aandelen. Zodat je in de toekomst steeds minder ‘afhankelijk’ wordt van het inkomen uit jouw bedrijf. 

Pijlers van mijn coaching

Plan hier je kennismaking

Vul het formulier hieronder in om jouw kennismaking met mij aan te vragen. Je ontvangt dan binnen 48-uur een bericht terug.

Je gegevens zijn veilig. Ze worden op vertrouwelijke wijze verwerkt volgens de privacyverklaring.

podcast carlijn ottens