Cursus: E-mail Game Changers

Leer op een zuivere manier meer cursussen en trajecten verkopen aan je e-maillijst door het toepassen van Story Selling.

carlijn ottens simplicity retreat 2

vanuit je hart geschreven...

Na het schrijven van je nieuwsbrief, klik je tevreden op verzenden. Twee uur lang ben je aan het tikken geweest op de e-mail die je gloednieuwe cursus moet gaan verkopen. 

Laat die Mollie-kassa maar rinkelen denk je. De Mollie-app mag vandaag maar één keer gecheckt worden spreek je met jezelf af. Oeps, wat een verslaving.

Je sluit je laptop en aan het eind van de dag check je angstvallig de resultaten. 

17% openrate
16 uitschrijvers

3 klikken op de link naar je salespagina
0 aankopen

Hartslag omhoog… Hmm, dit zet nog geen zoden aan de dijk. Sterker nog, die zuurverdiende centen die je telkens in Facebook advertenties stopt om dure leads te verzamelen… zie je zo verdampen als je de uitschrijvingen ziet. 
 
Money is in the list hoor je al die marketeers altijd zeggen.
 
Nou, ik weet niet in welke lijst dat geld gekropen is, maar bij mij rinkelt de Mollie-kassa nog niet heel hard.
 

Wat maakt het verschil tussen een e-mail die verkopen oplevert en een e-mail die uitschrijvers veroorzaakt? 

Na tientallen funnels gebouwd te hebben en meer dan een half miljoen omzet gegenereerd via e-mail, weet ik wat dat er één element is wat voor een torenhoge conversie zorgt in je e-mails.

De skill die van jou een succesvolle cursusverkoper maakt, zonder dat je het gevoel hebt te moeten schreeuwen om aandacht:

Story Selling. 

Oftewel het vertellen van verhalen die ervoor zorgen dat jouw cursussen en trajecten als warme broodjes over de toonbank gaan, zonder dat je het gevoel hebt te moeten pushen voor verkopen.

Pijlers van mijn coaching

De afgelopen 9 jaar heb ik veel marketinghypes zien komen en gaan. Ik ben online ondernemer geworden om zoveel mogelijk vrije tijd te creëren, niet om de hele dag achter mijn laptop te zitten en nieuwe hypes te volgen.

Er is één techniek die ik al jaren toepas en wat nooit veranderd is: het verkopen mijn cursussen via storyselling in e-mails. 

Het schrijven van e-mails die sales genereren is een van de meest belangrijke skills die je jezelf eigen kunt maken als je een online business hebt. Maar weinig mensen zie ik het op de juiste manier doen. 

De meeste mensen proberen – onbewust – te schreeuwen om aandacht of ze proberen zo vanuit hun hart te schrijven, dat ze het doel vergeten (verkopen).

In deze cursus laat ik je precies zien hoe je op een zuivere manier e-mails kunt schrijven die direct geld in het laatje brengen. 

dit ga je leren

Les 1: Hoe je binnen 30 minuten een zuivere en winstgevende e-mail schrijft

Veel mensen denken dat het uren moet duren om een goede e-mail te schrijven en dat het altijd bomvol concrete tips moet zitten. Niks is minder waar. Ik laat je zien hoe je e-mails kunt schrijven in 30 minuten of minder, die ervoor zorgen dat de juiste mensen in de rij staan voor jouw aanbod.

Les 2: Van schreeuwen naar verkopen

Opvallen in de mailbox, zodat je een open ratio van 50% of meer krijgt? Je leert hoe je je eigen schrijfstijl ontwikkelt en nieuwsbrieven schrijft die verslavend zijn om te lezen. 

Les 3: Story Selling principes

Leer op een dieper niveau communiceren met je doelgroep, zodat je de juiste snaar raakt en ze gloeiend heet worden om te kopen. Na deze les weet ik zeker dat je denkt: “Aha, zo makkelijk en leuk is het dus om een goede e-mail te schrijven die vet veel verkopen oplevert.”

Les 4: Best practises en templates

De afgelopen jaren heb ik meer dan een half miljoen omzet gedraaid via e-mail. Ik heb de best presterende e-mailcampagnes voor je verzameld. Ik analyseer ze en laat jou precies zien hoe je dit anno 2024 toepast op jouw manier. 

Dit krijg je bij de cursus:

Templates

Mijn best presterende e-mail campagnes heb ik voor je onder elkaar gezet. Je krijgt toegang tot deze sheet, zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Ook leer je opvallende titels schrijven, zodat de open ratio en daarmee de verkoop omhoog vliegt.

Q&A op 10 juli om 13:00u incl. opname

Alleen voor de eerste 10 deelnemers: Tijdens de Q&A sessie krijg je antwoord op al je vragen. Kun je er niet live bij zijn? Dan stuur je je vragen vooraf in en kijk je de opname.

UITVERKOCHT

Feedback

Alleen voor de eerste 10 deelnemers. Voorafgaand aan de Q&A op 10 juli kun je een van jouw tekst insturen. Ik zal hier tijdens de Q&A feedback op geven, zodat je direct meer verkopen binnenhaalt.

UITVERKOCHT

Pijlers van mijn coaching
aan het einde van de cursus heb je dit bereikt
Warme subscribers

Je leert hoe je cursussen en trajecten verkoopt via bewezen Story Selling technieken, zonder pusherig te worden.

meer verkopen

Je creëert betrokken en warme subscribers die klaar zijn om te kopen.

meer tijd

Je houdt veel meer tijd over, omdat je leert hoe je binnen 30 minuten winstgevende e-mails schrijft (en hoe je er plezier in krijgt!)

Carlijn-By-Joy-Photography-HIGH-18

wapenfeiten als bewijs dat ik geen gebakken lucht verkoop

Mijn eerste bedrijf, BodieBoost, schaalde ik samen met mijn compagnon op naar 100.000,- jaaromzet via e-mail marketing terwijl ik op wereldreis was.

Dit succes besloot ik ook aan andere te leren: de Freedom Business Academy werd geboren. Dankzij Story Selling technieken die ik toepaste in zowel mijn webinars als de e-mails, schreven ruim 200 deelnemers zich in voor de Academy.

Mijn Mollie-statistieken geven ruim 500.000,- aan online verkopen aan. Het grootste deel hiervan komt via e-mail marketing.

Door mijn opvallende schrijfstijl explodeerde mijn funnel-resultaten en werd ik al snel gezien als de funnel-expert.

Veelgestelde vragen

Leeg laten

De Story Selling technieken kun je ook gebruiken in je salesfunnel.

De kennis die ik in deze training ga delen, heb ik nog niet eerder gedeeld, je leert dus zeker iets nieuws. Funnel Secrets ging voornamelijk voor de strategie en techniek voor een goede funnel. In deze training leer je de Story Selling principes die voor een hoge conversie zorgen. Je leert de psychologie achter het schrijven van goede verkoopteksten begrijpen en toepassen.

carlijn business coaching

laat die Mollie-kassa maar rinkelen

Je bent er klaar voor om al je marketing inspanningen te verzilveren in de vorm van een rinkelende Mollie-kassa. 

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot de cursus. 

Prijs: 199,- ex btw.