MoneyWise Masterclass

Leer slimme keuzes maken met geld en start met investeren. Voor ondernemers die een passief inkomen willen creëren door hun geld aan het werk te zetten.

Direct toegang

simplicity retreat 5

Niet meer altijd 'actief' moeten werken voor geld?

Carlijn-By-Joy-Photography-HIGH-18

Geld werkt voor mij

In november 2023 is mijn dochter geboren. Mijn wens rondom de zwangerschap en bevalling: zo lang vrij nemen als ik wil, zonder weer aan het werk te ‘moeten’ om geld te verdienen. 

Deze wens heb ik kunnen realiseren, omdat ik tijdens mijn verlof een deel van mijn winsten uit beleggingen kon uitkeren. Ik koos er in die periode voor om te leven van de passieve inkomsten uit de verhuur van vastgoed en winst uit crypto. 

Mijn geld is voor mij aan het werk. Voor mij is dit de definitie van financiële vrijheid: niet meer altijd actief te hoeven werken voor geld.

Dit ga je leren

Het simpele framework voor grip op je zakelijke inkomen en uitgaven.

Hoe je dankzij een helder inzicht in je financiën precies weet hoeveel je maandelijkse kunt investeren.

Hoe je omgaat met 'angst' voor investeren als je opgevoed bent met de mindset dat 'geld sparen' de meest veilige keuze is.

Hoe je eenvoudig kunt starten met investeren, al met 10 euro per maand

Welke opties er zijn en wat de risico's zijn, zodat jij voor jezelf kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Achter de schermen meekijken: ik neem je mee in de stappen die wij doorlopen om te investeren in Nederlands en Portugees vastgoed. Van het kiezen van de juiste locatie tot aan de financiering.

De masterclass duurt 90 minuten en is direct voor jou beschikbaar. Zo kun je hem op eigen tijd en tempo volgen.