carlijn ottens

Hi, ik ben Carlijn

Wereldse en tegelijkertijd nuchtere Brabantse ondernemer

Als Business Coach leer ik ondernemers – met een mooie missie – groter denken en tegelijkertijd dingen simpel houden. Ik geloof namelijk dat we in een wereld waar ‘meer’ de norm is, juist met ‘minder’ bereiken wat we echt willen.

~ Simplicity is not about having less,

It's about making room for more of what matters

Wereldreis dankzij eigen online cursussen

Als marketing-geek vind ik het waanzinnig om uit te pluizen hoe je cursussen op een semi-passieve manier kunt verkopen. Je weet wel, met die Mollie-updates terwijl je op vakantie bent. 😉

Toen ik mijn eerste ‘ton’ bij schreef op mijn bankrekening, merkte ik dat ik in een wereld terechtkwam waar ‘the sky the limit’ leek. Ambitieus als ik ben, sprong ik mee op deze trein. 

Het bracht me veel, zo kon ik bijvoorbeeld een wereldreis maken en een tijdje op Madeira wonen. Mijn werk was locatieonafhankelijk, ik hielp honderden klanten tegelijk en ik had nauwelijks vaste afspraken in mijn agenda. Vrijheid!

Het 'spel' leek uitgespeeld

Ja, het verkopen van cursussen bracht gigantisch veel euro’s in het laatje, maar toch begon het na een aantal jaar te knagen. Het ‘spel’ leek uitgespeeld.

Ik voelde dat het hele online ondernemersspel van alsmaar meer niet meer bij me paste. Ik was op zoek naar meer verbinding en wilde simpelweg meer genieten van het ondernemerschap. 

In 2023 werd onze eerste dochter, Nina, geboren. Dit liet mij weer opnieuw stilstaan bij de vraag: welk verschil wil ik echt maken in de wereld?

Samen met mijn vriend besloot ik een grote sprong te wagen en een stuk bouwgrond te kopen op Madeira. Dankzij mijn online bedrijf werk ik locatie onafhankelijk. Daarom kunnen we deze stap zetten. 

We bouwen hier nu ons eigen huis. Ook zullen we hier in de toekomst mooie kleinschalige Business Retreats organiseren.

DSC08050 Enhanced NR

Na de geboorte van mijn dochter was het tijd voor verandering

Mijn aanbod ging op de schop en maakte plaats voor een 1:1 aanbod en Retreats. minder online, meer offline.

Ik organiseerde ik mijn eerste Business Retreats in Zuid-Europa. Samen met een kleine groep ondernemers dompelden we onszelf een week om in alle luxe van een mooie villa in Malaga.

Ik kocht samen met mijn vriend een stuk bouwgrond op Madeira om ons droomhuis te bouwen. Allereerst als fijne plek voor ons gezin, maar daarnaast ook om business-wise mooie concepten aan te koppelen.

carlijn ottens

Carlijn als Businesscoach aan jouw zijde

Als Business Coach met +9 jaar marketing ervaring deel ik graag mijn kijk op simpel ondernemen met jou. Grote ambities kunnen heel goed samen gaan met een super simpel business model. 

Besluiten we te gaan samenwerken, dan weet je zeker dat je een Business Coach in de arm neemt die jouw potentie ziet, de standaard marketing trucjes achterwege laat en samen met jou kijkt naar een bedrijf waar je energie van krijgt. Een bedrijf dat echt bij jou past en jou een vrije agenda biedt om de wereld te ontdekken.