podcast carlijn ottens

Luister naar mijn podcast via iTunes of Spotify

In de Carlijn Ottens Podcast ontdek je de wereld van eenvoudig online ondernemen. Als Businesscoach helpt Carlijn ervaren ondernemers om meer winst onderaan de streep over te houden, door slimme verdienmodellen en minimalistische marketing. Is vrijheid jouw grootste kernwaarde? Dan zit je hier goed. Veel luisterplezier.

#51

Omgaan met tegenvallende lanceringen - interview door Ellen Bressers

Ben je weleens bang geweest voor gezichtsverlies als je een tegenvallende lancering had? Het antwoord op deze vraag en meer vind je in deze podcast.

#50

Alles wat je moet weten voordat je met groepen gaat werken

Heb jij de grote wens om met groepen te gaan werken? Maar vraag je jezelf ook af hoe je dit het beste kunt aanpakken? De afgelopen 9 jaar werkte ik met verschillende grote groepen. In deze podcast vind je mijn ervaring en advies voor jou.

#49

Was de omslag van schaalbaar aanbod naar Retreats en 1:1 een goede keuze?

Hoe bevalt de switch van schaalbaar aanbod naar persoonlijke coaching? Zit mijn agenda nu niet te vol? Hoe kun je voldoende vrijheid en flexibiliteit houden als je wél vaste afspraken in je agenda hebt? In deze podcast deel ik het antwoord op deze vragen en meer.

#46

Hoe ga je om met bezwaren tijdens een salesgesprek?

“Klinkt super, maar ik heb het geld niet”… Irritant he als je dit te horen krijgt tijdens een salesgesprek? Sales hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. In deze podcast vertel ik je hoe je op een ontspannen manier de bezwaren kunt weerleggen en met gemak meer JA’s binnenhaalt.

#38

Bang dat mijn klant NEE zegt als ik prijzen verhoog

Veel ondernemers zetten zichzelf voor een veel te lage prijs in de markt. Uit angst dat klanten anders nee zeggen. Of eigenlijk… uit angst om het niet waar te kunnen maken. Als jij jezelf hierin herkent, dan is deze podcast voor jou.

#35

Van mislukte lancering naar ton winst

In deze aflevering neem ik je mee in mijn reis van ‘mislukte’ lancering van mijn groepsprogramma tot een ton (jaar)winst met datzelfde programma.