podcast carlijn ottens

Luister naar mijn podcast via iTunes of Spotify

In Grenzeloos Groeien de Podcast ontdek je de wereld van eenvoudig en letterlijk ‘Grenzeloos’ ondernemen. Je vindt hier aflevering over schaalbaar online ondernemen, reizen als digital nomad en investeren in binnen en buitenlands vastgoed.

#55

Nieuwe naam: Grenzeloos Groeien de Podcast

Yes, ik heb een nieuwe podcast naam: Grenzeloos Groeien de Podcast. In deze aflevering vertel ik je alles over deze naams- en koerswijziging.

#54

Hoe kun je bizar snel groeien met je podcast?

In deze aflevering interview ik Eline Verbeek. Eline is de host en founder van de Positieve Psychologie Podcast welke inmiddels meer dan 150.000 downloads heeft. Dit heeft ze op een organische manier bereikt. In deze aflevering vraag ik haar álles over hoe ze dit voor elkaar kreeg.

#53

Kun je ook groeien met je online bedrijf zonder Meta advertenties?

Adverteren op Facebook en Instagram… Ik gaf er de afgelopen jaren meer dan een ton aan uit en verdiende in veelvoud terug. Toch begon er steeds meer weerstand op te ontstaan. 2023 gaf mij dankzij mijn zwangerschapsverlof de ruimte om na te denken over de vraag: Wel of niet adverteren? Ik nam er een podcast over op welke jou hopelijk inspireert als je met dezelfde vraag zit.

#52

Zo kochten wij tijdens onze vakantie bouwgrond op Madeira

Onze eerste vastgoed belegging in het buitenland is een feit. Na jarenlang dromen en zoeken, besloten we tijdens onze laatste vakantie op Madeira een stuk bouwgrond te kopen. Hoe vonden wij dit stuk grond? Waarom zien we kansen op Madeira? Hoe ging het aankoop proces? En wat zijn onze (bouw)plannen? Je hoort het in deze aflevering.

#51

Omgaan met tegenvallende lanceringen - interview door Ellen Bressers

Ben je weleens bang geweest voor gezichtsverlies als je een tegenvallende lancering had? Het antwoord op deze vraag en meer vind je in deze podcast.

#50

Alles wat je moet weten voordat je met groepen gaat werken

Heb jij de grote wens om met groepen te gaan werken? Maar vraag je jezelf ook af hoe je dit het beste kunt aanpakken? De afgelopen 9 jaar werkte ik met verschillende grote groepen. In deze podcast vind je mijn ervaring en advies voor jou.

#47

Zwanger en ondernemen

In november 2023 verwachten mijn vriend en ik ons eerste kindje. In deze aflevering praat ik je bij over o.a.: hoe ik mijn verlof ga aanpakken. Hoe richt ik mijn bedrijf in in die periode? Hoe doe ik dat financieel? Is er een spaarpotje of verdien ik ‘passief’ geld? Hoe ga ik ervoor zorgen dat ik tijdens mijn verlof mijn bedrijf écht even los kan laten? 

#46

Hoe ga je om met bezwaren tijdens een salesgesprek?

“Klinkt super, maar ik heb het geld niet”… Irritant he als je dit te horen krijgt tijdens een salesgesprek? Sales hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. In deze podcast vertel ik je hoe je op een ontspannen manier de bezwaren kunt weerleggen en met gemak meer JA’s binnenhaalt.

#38

Bang dat mijn klant NEE zegt als ik prijzen verhoog

Veel ondernemers zetten zichzelf voor een veel te lage prijs in de markt. Uit angst dat klanten anders nee zeggen. Of eigenlijk… uit angst om het niet waar te kunnen maken. Als jij jezelf hierin herkent, dan is deze podcast voor jou.

#35

Van mislukte lancering naar ton winst

In deze aflevering neem ik je mee in mijn reis van ‘mislukte’ lancering van mijn groepsprogramma tot een ton (jaar)winst met datzelfde programma.