Referenties

cathelijn paling

“Knopen doorgehakt tijdens het traject”

Tijdens mijn traject met Carlijn heb ik lastige knopen doorgehakt (stoppen met mijn huidige bedrijf waar ik geen energie meer van kreeg) en run nu succesvol mijn nieuwe business vanuit rust en eenvoud. Ik was altijd begonnen met ondernemen voor de vrijheid, maar voelde me in mijn bedrijf uiteindelijk helemaal niet meer ‘vrij.’ Haar begeleiding en feedback hierin zijn van ongekende waarde geweest. Dankzij onze samenwerking heb ik nu een sterke fundering voor mijn business en een heldere lange termijn strategie waarmee ik (zonder al te veel moeite) de klanten aantrek die ik wil. Ik heb dan ook zonder aarzelen het traject verlengd.

Cathelijn Paling

Carlijn Bekker

“Ik kan nu leven van mijn eigen online aanbod”

Waar ik voorheen 100% afhankelijk was van de social media klussen voor opdrachtgevers, kan ik nu leven van mijn eigen online aanbod en veel meer bedrijven tegelijkertijd helpen. Zonder kennis, support en bemoedigende woorden van Carlijn was dit nooit zo snel gelukt! Ik kan iedereen werken met Carlijn aanraden, ik heb enorm veel uit onze samenwerking gehaald.

Carlijn Bekker – Sosocial Agency & Academy

Mieke Kuilman

“Ik verdien nu 10.000 euro per maand”

“Met Carlijn samenwerken is echt super! Voor onze samenwerking probeerde ik het vooral zelf uit te zoeken en miste ik een groot stuk strategie. Carlijn weet alles in hapklare stukjes te hakken waardoor ik letterlijk elke 2 weken echt sprongen maak. Ze denkt altijd met je mee en weet hierin ook gewoon duidelijk en pittig aan te sturen zodat je ook echt resultaten behaald. De samenwerking heeft me onwijs veel opgeleverd. Dankzij Carlijn heb ik nu een business die 5 cijfers draait in maandelijkse omzet en dat binnen 1 jaar in mijn bedrijf.”

Mieke Kuilman – Crush Creators

charlotte de jong

“Mijn advertenties lopen goed en mijn inkomsten groeien.”

“Ik liep vast in mijn marketing, mijn advertenties liepen niet en had geen idee wat ik met mijn funnel moest. 

De samenwerking met Carlijn was super verhelderend en ik stond dankzij haar advies direct in de “doe” modus.  We hebben per direct aanpassingen gemaakt in mijn funnel en met resultaat!

Inmiddels lopen de advertenties goed, groeit mijn funnel en dus ook mijn inkomsten.

Carlijn is flexibel, meelevend en haar enthousiasme is aanstekelijk. Ik hoop nog lang samen te mogen werken!”

Charlotte de Jong – Charlies Kitchen

Kimberley van Tol

“Ik verkoop automatisch online programma’s, ook als ik slaap!”

“Carlijn is wat mij betreft echt DE expert op het gebied van online marketing. Niet alleen weet ze ontzettend veel van de inhoud en psychologie achter het verkopen van online programma’s, maar ze heeft ook de techniek helemaal onder de knie – en kan beiden ook nog eens supergoed uitleggen. Ik vond het erg fijn dat Carlijn ook de daadwerkelijke templates deelt van haar emails, salespage, etc. zodat je precies kunt zien welke elementen zij toepast en hoe. Voordat ik de samenwerking met Carlijn aanging verkocht ik mijn online programma (“Ontwikkel je eigen high-end online training”) met name organisch (via social media), maar het geeft rust om te weten dat er nu ook een systeem staat waarmee ik automatisch online programma’s verkoop, ook als ik even niet zichtbaar ben, op reis ben, of zelfs slaap!”

Kimberley van Tol – Leer expert

CO-Review-Erna-Snellen

“Ik verkoop nu 4 keer zoveel online programma’s”

“Dankzij Carlijn haar advies verkoop ik 4 keer zoveel online programma’s als daarvoor. Carlijn een super fijne, down to earth coach die heel concreet is. Love it! Tijdens de sessies is Carlijn geduldig en volledig. Je hebt dus ook echt iets aan de feedback van haar. Dankzij Carlijn haar advies heb ik concreet een funnel kunnen neerzetten met precies de stappen hoe ik deze met inrichten. Niet heel gek dan ook dat ik Carlijn al bij andere ondernemers, maar ook bij marketeers heb aanbevolen!”

Erna Snellen – Praktijk Liefdespijn

Suzanne van Duijn

“50 verkopen bij de eerste lancering”

“Ik liep er voor mijn samenwerking met Carlijn tegenaan dat ik geen grip had op mijn flow van klanten. Ik wist ook niet goed hoe ik van mijn volgers klanten kon maken. Ik had weinig verstand van sales pagina’s, mail funnels en ook niet van adverteren. Carlijn is heel erg concreet, geen zweverig gedoe maar keiharde cijfers.

Ik heb in drie maanden tijd mijn funnel, salespagina en e-course gemaakt! Daarnaast heb ik een strategie opgezet voor de lancering en de verdere marketing en sales. Dat resulteerde in 50 verkopen bij de lancering en nu doorlopende sales. Dat was precies wat ik wilde! Ik zou Carlijn zeker aanraden aan iedereen die concreet advies en hulp nodig heeft op het gebied van marketing en sales.“

Suzanne van Duijn – Vrije Meid

marleen bosmann

“Mijn omzet is verdrievoudigd”

“Sinds ik met Carlijn werk, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. We zijn gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna hebben we mijn bestaande funnel  geoptimaliseerd en we hebben hem stapje voor stapje verbeterd. Carlijn denkt strategisch met je mee en komt uit zichzelf met ideeën. Nu ik zwanger ben, werk ik minder uren. Toch draaien we meer omzet. Er is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ik vind het heerlijk om focus te hebben en doe niet meer van alles wat niet nodig is. We hebben de afgelopen maanden een mooie basis gelegd en ik kan nu met een gerust hart op verlof. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

Marleen Bosmann – Food I Love

CO-Review-Janneke-Kuipers

“Mijn business flink vereenvoudigd.”

“Doordat ik feedback kon vragen is de doorlooptijd van mijn plannen en creaties flink omhoog gegaan. Carlijn heeft mij keer op keer geholpen door de nadruk te leggen op ‘je bedrijf bouwen rondom je waarden‘ en ‘keep it simple‘. Ik vind alles boeiend en interessant en maak het mezelf vaak onnodig moeilijk door ook daadwerkelijk ‘alles’ te willen doen. Carlijn wees mij telkens op mijn grote droom (minder uren werken, flexibel kunnen zijn met dank aan een lege agenda) en deed suggesties om mijn business te vereenvoudigen. Daardoor kon ik snel, efficiënt en met plezier keuzes maken die voelden als iets positiefs in plaats van als iets opgeven.“

Janneke Kuipers – School of Books

carlijn ottens

Samen jouw persoonlijke en eenvoudige groei strategie uitwerken?

Plan hier je kennismaking in!